23 februarie 2009

Ultimele ştiri politice

Hotărârea de Guvern nr. 654321/2008. Datorită creşterii alarmante a numărului de pensionari în raport cu populaţia activă şi din cauza insuficienţei fondurilor pentru majorarea pensiilor, Guvernul României hotărăşte:
Art. 1.- Începând cu data de 24.02.2009 pensionarii vor avea voie să treacă pe culoarea roşie a semaforului.
Art. 2.- Dacă în termen de şase luni nu se obţin rezultatele scontate, începând cu data de 01.06.2009 trecerea pe culoarea roşie devine obligatorie.


Deoarece nu se mai poate continua cu actuala echipa guvernamentală, primul ministru al României s-a gândit să aducă 9 experţi japonezi pe posturile de miniştri. În cele ce urmează sunt enumerate numele noilor miniştri:
1. Nimika Nuidamoka
2. Yaspaga Shidute
3. Vreypostu Daybanu
4. Undeypliku Katesparg
5. Winoakuma Kuosuma
6. Furatzara Kutotu
7. Bagabany Labayatu
8. Totkumita Madeskurk
9. Nufurytu Furyo.


Doctorul american spune: "La noi in America medicina e aşa de avansată, că scoatem un rinichi de la unu', îl transplantam la altul şi după 6 săptămâni el deja îşi caută de lucru!"

Doctorul german răspunde: "E o nimica toata, la noi în Germania scoatem un plămân de la unul, îl transplantam la altul şi după 4 săptămâni el deja îşi caută de lucru!"

Doctorul rus spune: "Nici asta nu-i mare scofala, la noi în Rusia scoatem jumătate de inimă de la unu', o transplantam la altul şi după 2 săptămâni amândoi deja îşi caută de lucru!"

Se scoală doctorul roman şi răspunde: "N-avem ce să comparam, cu toţii sunteţi înapoiaţi faţă de noi: la noi în România am luat unul fără creier şi fără inimă, l-am pus ministru de finanţe şi acum toţi îşi caută de lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails