5 iunie 2009

Agonia Surzilor - un film care rupe tăcerea

"Agonia surzilor" este primul film dedicat protestelor de la 5-7 aprilie şi apare ca un răspuns la indiferenţa şi lipsa de reacţie a forurilor europene faţă de evenimentele ce au avut loc la începutul lunii aprilie în Rep. Moldova Documentarul conţine înregistrări realizate de mai multe televiziuni prezente la faţa locului şi declaraţii ale martorilor oculari. Realizatorul basarabean Ion Tegurţă încearcă să prezinte evenimentele într-o manieră obiectivă şi concisă, descriind ipocrizia autorităţilor, torturile la care au fost supuşi tinerii şi drama părinţilor care şi-au pierdut copiii. Priveşte, fii informat şi nu rămâne indiferent!

2 comentarii:

  1. offtopic:
    daca esti prin zona te astept cu drag vineri, 12 iunie, de la ora 12.00, la biblioteca judeteana petre dulfu din baia mare, la o dubla lansare de carte, in prezenta autorilor
    indicii anatomice - oana stoica mujea
    blestemul manuscrisului - bogdan hrib
    iar daca iti gasesti un pic de timp sa scrii si la tine pe blog despre eveniment, o sa pui o, vorba aia, caramida intru propovaduirea culturii :)
    te astept

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate vineri nu voi fi in oras, dar o sa dau sfoara in tara despre lansare ca sa contribui si eu macar cu... cimentul la promovarea culturii. Felicitari pentru blog si locul din zelist :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails