27 iulie 2009

Nu rămâne indiferent, mergi la vot!

Pe data de 29 iulie avem din nou ocazia de hotărî viitorul ţării noastre. De aceea îndemn pe toată lumea, dacă îţi pasă cît de puţin de ţara ta, nu rămâne indiferent. Exprimă-ţi opţiunea şi votează pentru schimbare. E timpul să scăpăm de comunişti şi de lupii care se dau drept miei, de hoţii şi incompetenţii care ne-au ruinat ţara şi ne-au îngropat speranţele. Alege un viitor mai bun pentru tine şi copiii tăi. Votul tău contează! Doar împreună putem reuşi!

4 comentarii:

  1. am corectat, cer scuze pentru scapare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragi frati de dincolo de Prut,

    Alegerile din 29 iulie vor fi un pas crucial in hotararea viitorului vostru si, automat, al nostru, al tuturor romanilor. Nu suntem naivi, daca opozitia liberala de la Chisinau va inlatura de la putere comunistii, nu va curge cu lapte si miere pe Prut. Va fi insa un pas inainte catre distrugerea zidului ce separa, absurd si nedrept, romanii.

    http://www.youtube.comwatch?v=uWZ4h5zCJ6o

    Stim, e greu, foarte greu. Dar asa a fost mereu. Nu trebuie sa uitam ca totusi astazi nu mai sunt zilele defunctei URSS, cand parintii si buneii vostri au gasit curaj in suflet sa se lepede de jugul sovietic:

    Indiferent de numele politicienilor ce vor fi la putere dupa 29 iulie, vrem sa stiti ca Romania va iubeste si va va iubi mereu.

    Dumnezeu cu voi, incercati frati basarabeni!

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar nu pricepeti ca "alegerile" sunt "aranjate", nu numai in Moldova ci peste tot in lume?
    Traiti cu iluzia liberului arbitru?
    Treziti-va !

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails