10 februarie 2010

Alexi Murdoch – un vis devenit realitate

Alexi Murdoch este un britanic care a ajuns cântăreţ oarecum întâmplător. Uneori atunci când nu ştii prea bine ce-ţi doreşti de la viaţă, soarta alege pentru tine. De cele mai multe ori alegerea e întâmplătoare şi nu tocmai nimerită, dar sunt şi cazuri destul de rare în care viaţa îţi face un cadou extraordinar şi neaşteptat. Aşa a fost şi în cazul acestui britanic care a decis să părăsească Londra cea ploioasă pentru a-şi urma inima până la capătul celălalt al lumii.

Datorită unui joc de circumstanţe este invitat să cânte live câteva dintre piesele sale la un post de radio din Los Angeles. Impactul a fost atât de mare încât s-a trezit asaltat de oferte de colaborare şi promovare de la diferiţi producători. Cantautorul refuză să facă compromisuri faţă de muzică şi hotărăşte să facă totul în felul său, chiar dacă acest lucru înseamnă să încalce toate legile comerciale. Încurajat de succesul neaşteptat al emisiunii, lansează patru piese online, iar trei ani mai târziu primul album întitulat time without consequence.
Ceea ce a urmat este aproape de domeniul fantasticului - zeci de mii de albume vândute în primele luni de la lansare şi un succes răsunător în lumea întreagă.

Vocea sa baritonală combinată cu un acompaniament original de chitară te liniştesc, îţi „adorm vigilenţa” şi te duc într-o lume extraordinară. Muzica sa romantică, aproape intimă, spune povestea unui om simplu care a crezut în sine, transmiţând un mesaj simplu şi frumos: orice vis poate deveni realitate, dacă crezi cu adevărat…





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails