27 martie 2010

Crap... anyone?

Îmi închipui ce nedumerit ar fi un străin vorbitor de engleză dacă ar vedea pe rafturile din Kaufland de vânzare o cutie transparentă de plastic care conţine o substanţă semisolidă de culoare maronie pe care scrie cu litere mari CRAP. Fiecare din noi are parte de aşa ceva gratis în fiecare zi în trafic, la servici sau acasă. Mai are rost să cumperi? Pe de altă parte, supermarketurile sunt şi aşa pline de tot felul de rahaturi, unul în plus sau în minus, ce mai contează?! Aşa că acum în prag de sărbători, fiţi de două ori mai atenţi la ce puneţi în coş. Să nu cumva să se strecoare printre produsele cumpărate şi o cutie cu un conţinut dubios numit CRAP.

4 comentarii:

  1. da' de fapt ce-i in "corobcika" pe care scrie CRAP si costa 6.69?

    RăspundețiȘtergere
  2. icre de crap cu multe E-uri si conservanti, care la gust nu difera tare mult de omonimul in limba engleza, sau poate doar imi pare mie :)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu mai stiu exact dar icre de crap acolo sunt cam 10% restul sunt tot felul de minuni care nu cresc pe copaci si nu se cultiva in pamant :) pentru "citirea" carora organismul nostru consuma mai multa energie decat primeste de la cele cateva icre care sunt acolo ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate Eugen. Tocmai de aceea echivalentul in engleza e mai potrivit pentru acest produs :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails