21 octombrie 2010

Rambo şi cei 3 purceluşi

O reinterpretare a "mitului" celor trei porci cuminţi şi devreme acasă din punctul de vedere a unor rockeri care nu prea le au cu cântatul, dar măcar distrează lumea cu idei originale şi animaţii interesante.

Pe scurt, povestea e cam în felul următor. Erau odată ca niciodată, că de n-ar fi... bla, bla, bla - trei porci. Unul trăia la ţară şi visa să devină rocker. Aşa că se mută la oraş, dar nefiind obişnuit cu viaţa cosmopolită, nu prea îşi dă seama cum merg lucrurile în showbiz şi o ia în freză de la lupul rău. 

Al doilea purcel e mai hippy, nu prea se stresează şi stă mai mult cu posterioru la mare la soare unde fetiţele, pardon, purcelele sunt goale. Dar nici pe el nu-l duce mintea tare departe şi, o ia în freză de la lupul biker cu ocheri mişto. 

Cel de-al treilea purcel e bineînţeles şi cel mai deştept. Aşa cere tradiţia. Meritul său cel mai mare e că tat'su e vedetă şi are atâţia bani cât să-şi aştearnă dolari în cocină şi să-l angajeze pe Rambo ca bodyguard. Pe deasupra mai e şi deştept nevoie mare şi îşi face vilă (din) beton cu trei etaje. Continuarea o puteţi vedea în videoclipul de mai jos.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails