23 ianuarie 2011

În curând...

Dragi cititori și concetățeni colegi întru suferință. Vreau să-mi cer iertare pentru absența îndelungată de pe blog. Așa ceva nu s-a mai întâmplat de când am lansat acest site. Însă timpurile extraordinare necesită măsuri ca atare. 

Începutul anului 2011 a adus în viața mea o serie de schimbări radicale ce m-au cam luat pe nepregătite. De aceea am hotărât să iau o pauză, să fac un pas în spate și să privesc lucrurile dintr-o altă perspectivă.
 

În activitatea mea de blogger rezultatele acestei pauze se vor traduce printr-un nou design, un nou domeniu și, sper eu, un nou suflu. Promit de asemenea să recuperez intervalul în care nu am postat nimic printr-o serie de articole pe care le-am promis unora. De aceea stați pe aproape. Încurând mă mut în „casă” nouă.

Un comentariu:

 1. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails