24 mai 2009

Se caută un trădător...


Pe data de 20 mai 2009 au avut loc alegerile pentru funcţia de preşedinte al Rep. Moldova. În buletinele de vot au figurat două candidaturi: Zinaida Greceanîi (ex-premier) şi Stanislav Groppa (specialist în domeniul geneticii medicale). Toţi deputaţii din partidele de opoziţie au părăsit sala de şedinţe refuzând să participe la vot. Toţi cei 60 de deputaţi ai fracţiunii PCRM au votat pentru Zinaida Greceanîi – această basarabeancă „get-buget” născută în oraşul rus Tomsk din Siberia ce avea să devină lacheul miliţianului Voronin şi a cărei calitate principală este citirea (cu dificultăţi) a unor texte prefabricate de pe prompter (texte dictate evident de mintea luminată a marelui conducător).

E util să menţionăm că pentru alegerea preşedintelui Moldovei este necesară întrunirea cvorumului deliberativ de 61 de deputaţi. Astfel comuniştii se află într-o situaţie oarecum similară cu cea de acum 4 ani. Le lipseşte „un fleac de vot” cum ar zice Moş Simion de la mine din mahala. Situaţia de acum patru ani s-a soluţionat prin trădarea făcută de Iurie Roşca (actualmente cadavru politic asigurat material pentru următorii 100 de ani) şi Dumitru Diacov (slavă Domnului nici pe el nu o să-l mai vedem în Parlament). Aşa cum era normal, alegerile din 20 mai au fost declarate nevalabile. Următoarea întrunire în acest sens fiind programată pe 28 mai. În cazul în care situaţia se va repeta, preşedintele în exerciţiu trebuie să dizolve Parlamentul şi să stabilească data pentru alegerile parlamentare anticipate.
În aceste condiţii PCRM are nevoie urgentă de cel puţin un „predateli”, un tradător din cei 41 de deputaţi ai opoziţiei. Acesta e profilul celui căutat:

Profesie: Burtă Verde, nobil al suptului de degete
Orientare politică: cu fundul în două luntri spre cine dă mai mult
Ocupaţie: trădător de ţară, pupător de funduri comuniste
Vârsta: nesemnificativă, cu drept de bot…pardon vot
Hobby: parlamentar, democrat în timpul liber

Informaţii suplimentare la adresa de email vladiusha_komuniaka@pcrm.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails