23 iunie 2010

Dan, moţul şi senzaţiile tari


Senzaţional, doamnelor şi domnilor, incredibil, dar adevărat – Dan Senzaţionescu a fost arestat” – cam aşa ar fi sunat ştirea otevistă dacă nu ar fi fost vorba chiar despre moşitorul şi zămislitorul acestui post controversat. Incredibil, dar adevărat – pe Dănuţ îl paşte mititica şi, culmea, nu pentru mânăriile şi şmardelile grave făcute în trecut, ci pentru că au vrut să fie mai cu moţ decât Ion Moţ – un primar de care în mod normal nu ar fi auzit nimeni.

Din momentul arestării s-a declanşat o adevărată mişcare de susţinere a suporterilor canalului care şi-a propus ca scop coborârea nivelului de cultură în România la culmi necunoscute sub zero absolut. Cu pancarte de genul „uoteve-ul şi poporu” şi „cui ne laşi pe noi stăpâne?” mii de inculţi din întreaga ţară sunt hotărâţi să nu stea cu mâna în sân (sau sâni după preferinţă) şi să ia atitudine faţă de această nedreptate care s-a abătut asupra lor ca un trăsnet în timpul furtunii. Ce se va întâmpla cu miile de belitori de ochi şi căscători de guri la ştiri oteviste de doi lei? Cu ce-şi vor ocupa timpul miile de scociorâtori în nas în limbă după primul canal din România ce încurajează prostia?

Nu schimbaţi canalul, aflaţi mai multe după publicitate…

2 comentarii:

  1. Dar de ce l-au arestat? Vai biata bunica-mea, precis e suparata, toata ziua se uita la OTV-ul ala de 2 lei ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. La ce relatii si cunostinte are Diaconescu, nu cred ca sta in arest prea mult, asa ca bunica ta poate sa stea linistita. Show will go on :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails