28 octombrie 2010

Cine a fost mai întâi?

În România lucrurile mai întâi se fac, în rarele ocazii când acest lucru se întâmplă, și abia după aceea se gândesc. O dovadă este trecerea de pietoni și panoul publicitar din imaginea alăturată. Priviți cu atenție poziția lor. 

Poate că unui pieton nu i se va părea ciudat să pășească pe zebră fiind mascat de un obiect. Șoferului, însă, pot să vă asigur că nu-i va fi ușor deloc să-și dea seama la timp că trebuie să cedeze trecerea. Vorba cântecului – dacă tot lucrăm puțin, măcar să fie prost. Și dacă tot avem puține accidente pe trecerea de pietoni, de ce să nu creăm niște situații ce le-ar putea genera? Măcar așa o să aibă și ProTv-ul ce să arate la știrile de la ora 5. 

M-ați putea întreba acum, care dintre cele două a apărut prima – trecerea de pietoni sau panoul publicitar. Iar eu vă voi răspunde că ambele au apărut aproximativ în același perioadă, foarte recent. Unul dintre ele trebuie mutat, dar care? Așadar ajungem iarăși la eterna dilemă cine a apărut mai întâi: oul sau găina, zebra sau panoul, politicianul sau minciuna?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails